Nr 2 2008
Sid 16c
Foto:© Frontface.se där ej annat anges.

När jag fått på mig den stora klänningen som jag skulle plåtas i, började det blåsa upp och jag minns att jag tänkte ”shit, jag hade nog inte tänkt mig att komma ner på utsidan…”. Vi hade ingen säkerhetsutrustning, så jag skulle lika väl kunnat ha blåst iväg som ett löv. ”Man fann henne i Finland en vecka senare”…hahaha.

Det bästa sättet att få energi, är för mig att lyssna på musik, det gör jag under större delen av den vakna delen av dygnet. Musik lyfter i alla lägen, man kommer bort från det alldagliga. Det skulle vara svårt att leva utan musik.
Om jag själv hade kunnat sjunga, hade jag gärna velat sjunga en duett med Mary J. Bligh, hon har så skön röst.

Hawa på ELLE-Galan 2008. Till höger mes syster

Efter pärsen i kranen, kände jag att ”Puh, äntligen var höjddelen avklarad”. Så när vi fick reda på att vi skulle klättra upp ovanpå Globen, då tänkte jag ta mitt pick och pack och dra därifrån. Det kändes till en början som om de hade valt den utmaningen bara för att knäcka mig…hahaha. Sedan gick jag och grubblade i två timmar och efter att ha fått lite uppmuntran från Globens trevliga personal, gjorde jag ett slutgiltigt försök, som lyckades.

Väl där uppe, måste jag säga att det var en hissnande upplevelse att se ut över hela Stockholm, soligt och fint som det var. Jag var naturligtvis stolt över mig själv och hade kroppen full av adrenalin, vilket gav mig en extra sjuss till själva plåtningen.

Hawa med Mika Liias, grundare och ägare till Make Up Store, som kommer
att använda Hawa som ansikte till flera kampanjer.

När man kommer på insidan av mode- och modellbranschen, får man chansen att se och prova många stora designers kollektioner. Jag har nog fastnat för
Roberto Cavallis fina klänningar. När han samarbetade med HM, fick jag möjlighet
att prova en hel del.

Jag gillar att leva för stunden, är nog lite dålig att planera framtiden, så just nu vill jag ta igen tid med mina närmaste vänner. Vi skall åka på en liten kryssning ihop, det blir kul.

Om det finns någon boyfriend i bakgrunden? Nej, inte för tillfället. Drömkille? Hmm. Alla mina tidigare killar har varit så olika, så det är svårt att pussla ihop. Det viktigaste är att han kan ta sig själv med glimten i ögat, lite distans och ha lätt till ett skratt. Visst, jag har alltid haft ett gott öga till Will Smith, ända sedan jag var liten.

Om jag skall sammanfatta med facit i hand, så var mitt liv helt annorlunda för ett år sedan. Då såg jag negativt på allt. Varför lägga energi på något som ändå inte blir av? Varför engagera sig? Jag har nu fått gnistan tillbaka, mer självförtroende. Det känns som en stor betydelsefull vändning, som jag är jättetacksam för (tack Mikas).
Nästa steg blir väl att ordna en egen hemsida på nätet, jag är bara såå dålig på Internet, hahaha.

Nej, nu slutar vi och går på fest i stället. Skål!

Hawa stödjer naturligtvis vårt arbete mot gatuvåldet . Här med nya boken  "Intelligent Självförsvar och Konflikthantering.