Nr 2 2008
Sid 19b
Foto:© Frontface.se där ej annat anges.
ETT STARKT POKERFEJS
RÄCKER INTE HELA LIVET.
Ibland behöver man "ett ess i ärmen"...

Mannens hud har egna attribut som skiljer den från kvinnans.
När man tillverkar en herrserie, behöver man ta detta i beaktande.
Män producerar mer talg än kvinnor och får därför lättare acne (dock ej  Acne jeansen). Rakning, som på sätt och vis kan ses som en övergrym peeling, river också upp huden och torkar ut den.

Produkterna du ser här,
från  iS CLINICAL by INNOVATIVE SKINCARE, innehåller höga nivåer av effektiva antioxidanter. Detta, kombinerat med mycket avancerade formeltekniker, ger grunden för denna serie av vetenskapligt förankrade och mycket aktiva produkter, som är i stånd
att leverera markanta fysiologiska förbättringar i hudens hälsa djupt ned i dermis (läderhuden).

Flera av produkterna stöds dessutom av kliniska studier från exempelvis National Institutes of Health eller National Cancer Institute i USA. iS CLINICAL-produkterna kombinerar framgångsrikt vetenskap och skönhet!
Mer information kan du få på www.noscomed.com

Även med alla kungar i leken och ett ess i topp, kan du behöva bättra på handen...och pokerfejset.

Tvätta – CLEANSING COMPLEX är en klar gel, som både är effektivt och mild. Den innehåller en balanserad formel bestående av näringsämnen, antioxidanter, lugnande och vårdande ingredienser kombinerade med glykolsyra och salicylsyra, som i samspel ger en effektiv och djupgående rengöring av porerna. Den är även bra på att avlägsna smuts och fett från hudens yta utan att tömma de viktiga lagren med naturlig olja, som förstärker hudens integritet. Formeln är utvecklad för både män och kvinnor, samt för alla hudtyper.

Cleansing complex är också viktig att använda som förberedelse av huden före behandling eller applicering av skyddande produkter.

Behandla – ACTIVE SERUM, är en exceptionellt allsidig formel, som är utvecklad för att skapa snabba och dramatiska förbättringar i den allmänna hudkvaliteten. Den minskar fina linjer och rynkor, jämnar ut pigmentering, jämnar ut huden och kontrollerar acne, samt får brett stöd bland läkare och experter.
ACTIVE SERUM verkar omedelbart efter applicering, vilket känns som en ”aktiv”, pirrande känsla. Den här fenomenala formeln absorberas djupt i hudlagren, där den uppnår maximal verkan.

Fukta – HYDRA-COOL SERUM är svalkande och uppfriskande, men ändå en mycket effektiv och universell formel som utvecklats för att intensivt tillföra fukt till huden, ge huden optimalt skydd med antioxidanter, samt att effektivt leverera vitamin B5 till hudcellerna. Dessutom innehåller produkten centella asiatica, som är en fantastisk botanisk ingrediens med extraordinärt goda
läkande egenskaper, och särskilt god antioxidant effekt.
Hydra-cool serum ger inte bara lindring till både skör och skadad hud, utan även till solbränd hud. Även mycket bra efter rakning.

Skydd
– SPF 25 Treatment Sunscreen. Denna revolutionerande lätta kräm kombinerar läkande antioxidanter och aktivt solskydd utan att förstöra effekten av de ömtåliga botaniska ämnena.
Det är klinisktbevisat att denna produkt minskar UV-orsakad hudrodnad med mer än 53 procent
inom 24 timmar (jämfört med obehandlad hud), och den både behandlar och skyddar mot solbränna.

Är man internationell
modell som Daniel Wohlin, Frontface
frilans med-
arbetare,
vet man att det inte går att chansa med
tvål och vatten som enda skötsel på resorna mellan jobben.

Sådan gamling kan medföra förlorade kontrakt och färre förslag på uppdrag från
agenturen.
"Treat your skin as a friend".


TÄVLA OCH VINN
ETT AV TRE
IS CLINICAL KITS,
SOM KAN SES
PÅ BILDEN OVAN.


Allt du behöver göra är att svara på följande fråga:
C-vitamin är viktigt, inte minst för huden.
- Vilket av följande är ett annat namn för
C-vitamin i sin 
naturliga form?

1. Citrat     x. Askorbinsyra     2. Salicylat

E-posta ditt svar HÄR,
döp mejlet till ”Is Clinical ”,
bifoga både namn och
fullständig postadress,
så deltar du i tävlingen.
Sista tävlingsdag är 080615

Klicka på högerpilen för mer HUDVÅRD FÖR MÄN          > > > >