Nr 3 2009
Sid 3a
Foto:© Frntface.se, Nikon D300
Här får du två rapporter till priset av en och det har du ju råd med, eftersom det hela är gratis för dig som läsare...som vanligt.

Vi träffade komikern Robert Gustafsson, skådespelaren Olle Sarri och TV-profilen Mattias Särnholm, samt våra toppförare i Norden – Jimmy Lindström (VM mästare Endurance), Freddy Papunen (PRO Superbikemästare -08), David Andersson (nykomling i privatcupen) med flera.
Det fanns även en utmaning, en simulator där man kunde prova på att köra på bakhjulet utan att riskera livet.  Häng först med till Kungsan och
PRO SUPERBIKEs största satsning någonsin –  att få svenska förare till VM

På detta följer ett läckert fotoreportage, där vi släppte lös Frontface två bilgalna tjejreportrar Vian och Nathalie på Kistamässan. Där presenterades världens elakaste, snabbaste och mest extrema bilar, motorcyklar och lifestyleprodukter på en mässa kallad MPH.
Dessutom fick vi skak tass med våra kollegor från den utmärkta tidningen LIFESTYLE, som lät oss vila benen i läckra och sköna fåtöljer från POP interiör., efter att tjejerna provsuttit både en minihelikopter, grymma racerbilar, Persbrandts rally-Porsche och favoriten,
en gigantisk Bentley Brooklands för 4,1 miljoner kronor.
Greppa rattarna, hålli styret och häng med på
en asfaltsbrännande gummirykande tour.
 
Ovan vänster: En svårbemästrad häst-kraft i form av en Buell-simulator där man kunde pröva sina
kunskaper i bakhjulskörning, vilket visade sig vara svårare än man kunde tro. Robert Gustafsson
intog en helt annan approach och körde lite kroppsbalansering med ryggslutsstöd, vilket visade
sig vara klart mer tillbakalutat än man skulle kunna tro.  Kanske lite svårväxlat?
"Farliga kurvor, den första till vänster". Olle Sarri, Olle och Robert slavar bakom Mattias som visar avancerad simultanförmåga genom att klara både kurvtagning och fotoposering med kamerakontakt samtidigt.
Mattias intar vindtunnelposition och med lite mental hjälp får han upp den, hojen alltså, på det
svårbemästrade bakhjulet.

Klicka på högerpilen för mer håriga hjulingar          > > > >