08-03-10
Yessica Thors antimobbing-gala "Enough" den 10 april.
Foto:  modelhouse.se  oto.com  Eventarr: TASTE PR.

Yessicas specialarbete
växte till en engaggerande
antimobbing-gala

Hon är en ung och mycket seriös gymnasieelev som skiljer sig starkt från övriga ungdomar. Hon har stort intresse för debatter av olika slag och hennes dröm är att kunna jobba frekvent med välgörenhet på olika sätt i framtiden.

”Många ungdomar bryr sig inte så mycket om morgondagen, de står dessutom för en stor del av brotten som begås och många saknar respekt för andra”.  

 Torsdagen 10 april presenterar initiativtagaren och arrangören Yessica Thor

ENOUGH – en underhållande konsert med en rad kända artister till förmån för FRIENDS verksamhet. Biljetterna säljs via www.ticnet.se 

Efter månaders slit och många möten, kan Yessica stolt presentera ENOUGH – galan som säger nej till våld och mobbning, frågor som berör och engagerar många. 

Galan kommer att ledas av den unga Isabella Löwengrip, som har en av Sveriges största bloggar och som även är en vän till Yessica.

Hur kommer det sig att du valde just Isabella som galans konferencier?

”Jag tycker Isabella är en perfekt konferencier, dessutom är hon ung och både hatad och  älskad av många unga för sina åsikter. Hon vågar sticka ut och står för det hon brinner för.”  

Konserten går av stapeln 19:00 och bjuder på ett fullspäckat schema, där AdamTensta, DeDe, Lazee, Jessica Folcker, Tobbe Trollkarl och den amerikanske artisten Anthony Mills är några av kvällens höjdpunkter.

”Dessutom kommer massa talangfulla ungdomar att uppträda, bl.a. en duett, dansnummer, soulband och solonummer, alla kommer också att bli sminkade före galan av sponsorn zinq.se”.  

 Hur lyckades du få dit sådana stora artister, för jag antar att de inte erhåller någon ersättning?

”Jag har både haft tur och slitigt sjukt mycket för att få allt att fungera. Denise Lopez (DeDe) har hjälpt mig väldigt mycket och jag har genom detta också fått en personlig relation med henne vilket är kul.

Än så länge har jag inte behövt lägga ner en enda krona, tack vare bra samarbetspartner och sponsorer och det är ju som sagt en välgörenhetsgala”. 

I pressmeddelandet står att CHILI ska dela ut ett hederspris?

”Vem denna person kommer att bli tänker jag inte avslöja utan det får ni se denna kväll, men den personen är värd ett rejält tack, säger jag bara!”, tillägger Yessica 

Dag: Torsdagen 10 april

Tid:  19:00

Plats: Aulan i Frans Schartaus gymnasium,
Södermalm, Stockholm.

 
Kontaktperson:  

yessica.thor@gmail.com 
076-2078406

 

Köp Din biljett
till galan
HÄR:

   Tillbaka till nyhetssidan   >>>