Odd Mollys premiär för sin kollektion
2010, med Helena Christensen. Sid 1
<<<  Till Innehåll

Foto:  Frontface.se  Nikon D300 , alla visningsbilder: eerobild.se

Frontface har tidigare intervjuat modemärket Odd Mollys grundare Per Holknekt, vilket du kan uppdatera dig på HÄR.

Nu i augusti var det världspremiär för Odd Mollys kollektion för våren 2010. Platsen var grand Hotels Vinterträdgård mitt i Stockholm. Hela pressuppbådet var där och mycket prestige stod på spel.

Det hela inleddes med en presskonferens, där Per, chefsdesigner Karin Jimfelt-Ghatan och danska supermodellen Helena Christensen tog emot.
Först lotsades vi till ett rum där en stor elegant säng var bäddad merd mjuka och inbjudande sängkläder. Ovanpå sängen satt Helena Christensen och log lika inbjudande själv. Helena är inte bara Odd Mollys ”frontface” i deras katalog, hon har nu även debuterat som designer, med en egen kollektion av sängkläder i bomull/linne.

På frågan om hur hon hamnade i den nischen, svarade hon att under alla sina år, resande över hela världen som modell och mannekäng, var det ofta hon vissnat på att hotellens sänglinnen varit både trista och inte alls sköna att sova i. Så nu, i samarbete med Odd Molly, har hon fått chansen att ta fram en egen serie som motsvarar hennes egna krav och önskemål på förutsättningar för en god natts sömn.

Efter en intervjustund och en kort fotosession (se detta nummers omslag), satte vi oss i Grand Hotels bar för att invänta att själva kvällsevenemanget skulle dra igång.

forts >>>

 
 
 
 
 
 
Frontface på plats vid ett av de större modeevenemangen i landet på senare tid. Inte nog med att Per Holknekt (grundare till Odd Molly) och Karin Jimfelt-Ghatan (chefsdesigner) visade sin kommande kollektion 2010, de har även knutit supermodellen Helena Christensen till sig som designer av en egen kollektion sängkläder. Dessutom medverkade Helena själv i modevisningen. Allt från Grand Hotel och Vinterträdgården
<<<  Till Innehåll