"Det Goda Köket" Sid 1 av 2 <<<  Till Innehåll

Foto / Fotomontage:  Frontface.se  Nikon D300, Nikon Coolpix 6000.

Mat och dryck har fått allt större plats i TV och tidningar, mycket tack vare arr folk numera satsar på hemmet och aktiviteter inom hemmet, då resandet blir allt dyrare och resmålens kulinariska plattformar likaså.
”Det Goda Köket” är Stockholmsmässans egen plattform för temat ifråga. Vi åkte ut med öppna smaklökar och spetsat doftsinne, för att hitta det lilla extra. Följ md på en rundtur och se om vi lyckades.

1-3. Mässans egen stylingsektions syn på ett alternativt Julbord? 1. Silltallrik med rökt böckling. 2. Ostbricka med kopilsner. 3. Fruktskål med begränsad tidspress.




4. Gamle fotbollsproffset Glenn Strömberg var på plats med sitt team och visade upp sina pasta- och pizzakoncept.

5. Glenn lanserade också sin bok ”Mitt Italien”, en bok med en hel del intressanta recept, snygga foton och inspirerande text. Frontface rekommenderar den varmt till alla Italienvänner.



6. Framme vid matberedningsscenen berättade Glenn om hur han jagat reda på den bästa pastan och hur han byggt upp sitt koncept.



7. Sedan var det dags att presentera Antonio, världsmästare i Pizza-jonglering.





Resterande bilder visar Antonio i full action. Han tar sin underhållande konst på stort allvar men med mycket värme och humor.

 

 
<<<  Till Innehåll