Sugen? här har du något riktigt lyxlagat som rockar fett... |
<<< Till Innehåll | ||||||||||||||||||||||
Foto / Bilder från Stevali AB |
|||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||
I denna bok, som Frederik medger är hans hittills bästa, är det grillen som kommit fram. Lergrytan är tillfälligt undanstuvad i köket och nu är det utomhuslyx som gäller. Alla vi som grillat vet vilken fröjd detta kan vara när allt är rätt − rödvinet är upphällt, grillbriketterna lagom gråvarma, salsor och sallader klara och gästerna minglar under parasollen, medan näsborrarna fylls av fräsande marinaders- och rostade köttbitars doft. Alltså. Läs in dig på marinaden, parkera köttbiten och rör ihop grillsås och salsa. Ta gästerna till hjälp att fixa salladen. När ni är klara kommer grillen att vara perfekt grått glödande − så låt också njutningen bli det − för såväl dig som lyxkock som för dina förväntansfulla vänner! Lycka till med lyxlagandet! |
|||||||||||||||||||||||
− PÅ GRILLEN, SÅ SOM I DINA DRÖMMAR! Matbloggaren och rockgitarr- isten Frederik Zäll är en hängiven matnjutare. Det framgår både av hans bloggande och såklart även i hans tidigare storsäljare i Lyxlagat-serien. Kanske har du med glädje bekantat dig med Frederiks recept på matlagarens njutning redan tidigare. Denna njutning består av lika delar livslust och god mat, varje gång väl kryddad med personliga texter, läckert foto och även galanta val av både dryck och musik för kockens välbefi nnande. |
|||||||||||||||||||||||
Frederik Zäll har ett stort intresse för matlagning och delar med sig av detta både i denna hans tredje bok (tidigare utgivningar Lyxlagat Hemma & Lyxlagat i Lergryta) och även på hans bloggar på tidningen Allt om mat och på förlaget Grenadine, (blogg.alltommat.se/lyxlagat samt blogg.grenadine.se). Han är förutom detta även gitarrist i rockbandet Eskobar, med en halv miljon skivor sålda och ett sjätte album under konstruktion. |
|||||||||||||||||||||||
TÄVLA OCH VINN ETT AV DE TRE |
|||||||||||||||||||||||
Svara rätt på följande tävlinsfråga, |
|||||||||||||||||||||||
Du kan läsa frederik Zälls
matblogg HÄR: |
|||||||||||||||||||||||
<<< Till Innehåll | |||||||||||||||||||||||