Nr 3 2009
Sid 13a
Foto:© Frontface.se, Nikon D300 .  Eventarrangör, Micael Bindefeld AB, Supporting photos: Tiit  Motus.
Nytt fartyg, nya friska tag. Så var det dags att testa Tallinks helt nya M/S Baltic Queen, som skall trafikera sträckan Stockholm - Tallinn.
Fartyget är ett systerfartyg till Galaxy, så om man kryssat med Galaxy, är det ingen risk att man går vilse ombord Baltic Queen.
Till premiären hade man anlitat Bindefeld & co för att få guldglans på jungfrufärden. Det inleddes med en lunchkryssning i skärgården,
men vi fokuserar här på 39-timmars resan till Tallin. Det är den som skiljer proffsen från amatörerna... Omdömet får du på slutet.
 
Vid landgången togs gästerna emot av Micael Bindefeld, Tallinn Siljas svenska VD Kadri Land och fartygets befälhavare, Kapten Vahur Ausmees.  Gamle rederiet-skådisen Bert-Åke Warg passade på att fylla 77 år under kryssningen och firade detta med god vän. Dan Ekborg är en kramgo kille, som vi bland annat kan se på denna bild, där han återgäldar välkomnandet från Bindefeld.
TV-kocken Markus med dagens rätt, sin fru Erika.  Mikael Rickfors gnolade på "Jag ska köpa
drinkar för pengarna"...eller hörde vi fel..?  Hans fru Ewa-Lotta sparade dock sitt kapital.
Marie Picasso har delat hytt ett tag med snyggingen Anton Sandquist, som skulle blivit en av Star Pilots.
Darin smugglades ombord diskret och smugglades bort lika snabbt efter framträdandet. Får den killen inte ha något kul alls? Ytterligare en Idolare: LouLou Lamotte med sitt hjärtas matros, Jonas Karlsson.
Krtssningen fortsätter på nästa sida. Klicka på högerpilen här intill    >>>