Oyster Bar inviger med VIP-fest.
                                       Sid 1 av 3.
<<<  Till Innehåll

FText och Foto  :Frontface , Nikon D300.


Efter dryga 20 år i
IT-bransche, kände Björn Almbladh att livet pockade på en förändring.

Eftersom Björn alltid brunnit för champagne och ostron, var steget inte så långt att se sig om efter något i den skålen. Med sin Facebookgrupp "Ostron & cham- pagneälskarnen" med över 4000 med-lemmar som startkapital, bestämde sig Björn för att öppna Oyster Bar, en skaldjurs- och bubbel-
krog.

Han fann en lokal på Storgatan, inte långt från Östermalmstorg på fashionabla Östermalm i Stockholm.

I förrgår, onsdag den 15 september, var det dags för VIP-invigning av krogen och Frontface team var enda inbjudna medie.
Vi har därför en serie exklusiva bilder från kvällen, speciellt för DIG...

Första Vippare att anlända, var bröderna Rongedal, Henrik och Magnus, med sina respektive.
Sällskapet satte humörribban högt, de är alltid oförskämt glada och trevliga och inte blev det sämre av ett glas nyöppnad Tattinger.

ostronleverantören måste också få en eloge, det var nog de fräschaste ostron vi testat på år och dag, direkt från Normandie.

Pippi Långstrump var också på plats, naturligtvis i form av Inger "Pippi" Nilsson, med nyopererad hand.

Efter en halvtimme var man benägen att ta fram skohornet för att kunna ta sig genom lokalen och trängseln var påtaglig alla de re timmar som invigningen pågick.

Bjudningen var generös, alla fick tillfälle till påfyllning och krögare Björn måste känna sig nöjd med respons och kommen-tarerna från gästerna.

Vi önskar Oyster Bar lycka till , nu när vardagen tar över från glamouren.

 
 
<<<  Till Innehåll