Nr 4 2008
Sid 19
Foto: Frontface, Nikon D300
BORT MED TASARNA!
(Bluetooth Högtalartelefon för säkrare bilkörning)
 
TÄVLA OCH VINN!   TÄVLA OCH VINN!   TÄVLA OCH VINN!

Nu har du chanseb att vinna en Jabra SP700 - en högtalartelefon som via Bluetooth kopplas till mobilen och gör att den säkerhetstänkande bilföraren kan ha båda händerna på ratten för säkrare och tryggare körning under telefonsamtal.

SP700 kan användas på egen hand eller via en FM-signal som ansluter produkten direkt till bilens stereoanläggning och högtalarsystem, vilket ger förbättrat ljud under telefonsamtalet. Eftersom den kan synkas med radions FM-signal, kan SP700 även ”streama” musik direkt från mobiltelefonen till bilens stereoanläggning utan sladdar och krånglig inkoppling. SP700 kopplas ihop med stereon genom att ställa in radion på den FM-signal som högtalartelefonen anger.

SP700 är liten, smidig och passar diskret in i bilens inredning med en finish i svart pianolack. Den synkas trådlöst till användarens mobiltelefon via Bluetooth och fästs enkelt i något av bilens solskydd. Högtalaren är försedd med digital ljudförbättring och en ekoreducerande funktion med hjälp av DSP (Digital Signal Processing). Det innebär ett klart och knasterfritt ljud för både mottagaren och användaren. DSP innebär även att störande bakgrundsljud blockeras medan användarens röst digitalt förstärks.

– Den här produkten är klockren för alla som ska ge sig ut på vägarna i sommar, och speciellt för de som tänkt bila utomlands där mobilsamtal och bilkörning kan resultera i dyra böter. Möjligheten att få över musiken från mobilen till bilstereon känns också helt rätt i tiden då fler och fler väljer bort CD-skivor och MP3-spelare mot mobiltelefonen för sin musiklagring, säger Lisa Flemme, marknadsansvarig för GN Netcom i Sverige.

SP700 har även en röstfunktion som talar om för användaren då högtalartelefonens status ändras. Produkten läser bland annat upp inkommande samtals telefonnummer samt meddelar när produkten är uppkopplad och när den stängs av. SP700 klarar av att göra detta på 10 olika språk.
SVARA PÅ FÖLJANDE TÄVLINGSFRÅGA:
-Var i bilen är S700 placerad på bilden vi länkat till (på Jabras hemsida)?

1 Hanskfacket                 X Instrumentbrädan                 2 Solskyddet

Skicka svaret per e-post till info@frontface.se,
tillsammans med ditt fullständiga namn och hela din postadress.
Döp mejlet till "S 700 ".
Sista tävlingsdag är 25 oktober 2008..

Lycka till, good luck, halz und beinbroch